Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Stadsråd (S) ger klart besked

Hr stadsrådet Joel Eriksson (S) med hustru Zelinda (S) vill passa barnbarn (S)!

Grönköpings hr stadsrådet Joel Eriksson (S) tager nu bladet från munnen och meddelar, det han ej avser att bli statsminister i Svea rike.
    – Det är bra som det är. Som ledande Grönköpingspolitiker har man inget behov av att växla upp till riksnivå. Dessutom är det dags för en kvinna att taga vid och fru fin.min. M. Andersson har ju skött sig som en hel karl, så det blir nog bra, säger hr str. Eriksson (S).
    Grönköpings Veckoblad.

Mer från Grönköping:
INPLANTERING
av surströmming i Bergska sjön är inte aktuellt, enär arten – vilket ju framgår av namnet – icke trivs i sött vatten, säger ordf. i Grönköpings Sportfiskeförening, hr nattportier Nils Fröjd, till Veckobladet m.a.a. en läsarfråga från en inflyttad norrlänning.

LÄSPEAKADEMIENS
ordboksredaktion har beslutat att i kommande upplaga ersätta det k-nsdiskriminerande uppslagsordet ”erb-rmlig” med det mer neutrala ”urusel”. Av samma skäl stryks uttrycket ”å bystan” och ersätts med ”å vischan”.
LÄSPEAKADEMIENS
ordbok definierar ”romantik” som hundhona i skönlitterär berättelse.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv