Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

540-kilos pumpa släpps från 30 meters höjd

Att odla gigantiska pumpor för tävling kan vara en tillfredsställande hobby, men det är alltid frågan om vad man ska göra med pumpan efteråt. I Portland donerades ett antal av dem till elefanterna i Oregon Zoo (se gårdagens inlägg). En annan pumpa hittade en annan sorts ära. Den växte till 540 kilo, men utvecklade en defekt som diskvalificerade den för tävling.
    Arrangörerna av Baumans Harvest Festival, som hålls av Bauman’s Farm and Garden i Gervais, Oregon, kom på en idé. För att underhålla publiken tog de in en kran och en pool och släppte pumpan från en höjd av 30 meter!
    I väntan på stänk undrar man varför de inte tappade ”kolossen” utan pool under. Men när man ser efterdyningarna inser man att även små bitar av en så stor pumpa kunde ha orsakat skada om de hade studsat in i mängden.
    Here is Oregon: Watch a 1,200-pound pumpkin fall 100 feet into a swimming pool.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv