Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bert är ett lekfullt, modulärt litet hus format som en trädstam

Möt Bert, ett lekfullt, trädstamformat modulärt litet hem från det österrikiska företaget Precht. De varma och inbjudande formerna passar ihop i nästan oändliga konfigurationer och ser bra ut inbäddat i en riktig skog. Träbeklädnaden ger ett roligt och välkomnande utseende. Formgivarna skapade Bert medvetet för att vara en frisk fläkt, särskilt i ett arkitektoniskt samhälle som är mycket självseriöst och ofta inaktuellt.
    Inuti har de modulära formerna gott om plats för boende och deras stora runda fönster skapar en härlig hyttventilseffekt. Man kan föreställa sig en liten by av dessa i en skog, som känns både som ett hem för hobbitar och något man kan se på skogsmånen Endor i Star Wars-universumet.
    Moss and Fog: Bert is a Playful, Modular Tiny House Shaped Like a Tree Trunk.
    Dezeen: Dezeen and FSC present online lecture series with leading architects working with sustainable wood.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv