Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hot Wheels-bana

Ta en tur med ”bakgårdsexpressen” och se grannskapet från drygt nio meter upp i luften, en minihiss tar dig till toppen av trädet. Du kommer att zooma över trädgrenar, flytande plattformar, leksakskonstruktionszoner och en slutstation med ett slott av träblock. Det finns hopp, tokiga loopar, boosters, tunnlar och till och med ett nära samtal med en haj!
    Trädbanan tog en månad att bygga med en mängd olika material inklusive trä, stegar, barnpooler, snöre, remskivor, en fiskespö, sladdlös borrmaskin, PVC-slangar, block, plastbehållare, kartonger, poolnudlar, vår hund Kodi Australian Shepherd, och många Hot Wheels-produkter. (Hot Wheels är ett amerikanskt varumärke för metallgjutna leksaks- eller modellbilar.)


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv