Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

LTHs Julkalender 2021

Årets LTH julkalender består av 24 spännande och varierande avsnitt som går bra att följa såväl i klassrummet som hemma, även lite svårare experiment och ett par intressanta intervjuer som belyser ämnen såsom lab-on-a-chip, AI och trådlös kommunikation kommer att visas.
    Varje tisdag och torsdag kommer vi att visa experiment som är möjliga att följa i klassrummet, t.ex. hur man gör egna sockerkristaller, en egen ph-indikator eller en enkel kompass. Det kommer även finnas möjlighet att ladda ner en lärarhandvisning med instruktioner för hur man kan göra experimenten själva.
    Årets LTH julkalender görs av Hanna Norrud, Julia Jakobsson och Marina Peltonen. Hanna läser teknisk fysik, Julia och Marina läser båda två teknisk nanovetenskap vid LTH.
    Den 1 december släpps första avsnittet, missa inte det!
    Du hittar kalendern här: LTH:s julkalender 2021.
    Facebook: LTHs Julkalender.
    LTH:s Youtubekanal: LunduniversityLTH.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv