Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Royal Albert Hall firar sin 150:e jul med stil

Royal Albert Hall har fått Londonbor i julstämning i ett och ett halvt sekel.
    Varje december sedan 1871 har den uppskattade lokalen bjudit publiken på några av den finaste festliga underhållningen i stan – det är till och med längre än Quality Street eller adventskalendrar har varit en grej – och årets 150-årsfirande är inget undantag.
    Läs vidare för att se vad som väntar i dess överdådiga, juvelfärgade auditorium i år – inklusive balett, en storbandsextravaganza, allsånger och en stjärnspäckad varieté med en vetenskapsmässig twist.
    Londonist: The Royal Albert Hall’s Celebrating Its 150th Christmas In Style.
    Royal Albert Hall: Christmas at the Royal Albert Hall.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv