Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bong! Big Ben kommer åter att ringa på nyårsafton

Foto: James Newcombe/Unsplash.

Det har precis tillkännagivits att Londons officiella nyårsfirande är inställt i år på grund av covid-19-situationen – istället kom den välkomna nyheten att Big Ben kommer att återinsättas efter reparationer för att ”bonga” det nya året.
    Huvudklockan inuti Westminsters Elizabeth Tower kommer att ringa 12 gånger vid midnatt för att markera starten på 2022, och alla tornets fyra urtavlor kommer att vara synliga för första gången på fyra år.
    BBC News: Big Ben will bong again to see in the new year.
    Londonist: Bong! Big Ben WILL Chime This New Year’s Eve.
    Visit London; London’s Big Ben, Facts.
    UK Parliament: Big Ben.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv