Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Trump säger att Covid-vaccinerna han “kom på” är “alla väldigt, väldigt bra”

En häpnadsväckande Donald Trump är i farten igen och i stället för att utropa blekmedel som miraklet som fixar covid, hamnar han nu äntligen bakom vaccinet. Han erkände inte bara att han fick boostern nyligen, utan han har faktiskt avslöjat det faktum att han ensam skapat inte ett utan alla tre vaccinerna.

I came up with a vaccine, with three vaccines, all are very, very good,” he explained to right-wing Daily Wire host Candace Owens on Tuesday. “Came up with three of them in less than nine months. It was supposed to take 5–12 years.

Ja, nu skrattar vi. Men tro inte att mästermanipulatören inte vet vad han gör.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv