Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Har varit och handlat

Jag har varit och handlat på morgonen. Det var första gången efter incidenten jag råkade ut för. Det är cirka 400 meter till närmaste livsmedelsaffär.
    Men de fyra hundra metrarna var jobbiga metrar, faktiskt. Det tog mer än dubbelt så lång tid än vad det brukar ta. Dessutom så fladdrar synen fram och tillbaka, ena stunden ser jag hur bra som helst, nästa är allting dubbelt. Men, trots allt, det är bättre nu än det var för ett par dagar sedan.
    Efter att ha vilat ett tag efter denna jobbiga utflykt (på totalt cirka 800 meter!) så har “kroppen” stabiliserats igen …
    Livet är ganska skört egentligen … men man måste likväl kämpa på så länge det går.

Jag reserverar mig för eventuella stavfel/slarvfel. Ser fortfarande tyvärr dubbelt tidvis, men det är trots allt något bättre i dag så det verkar gå åt rätt håll.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv