Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Intrikat svampundersida

Konstnären Jill Bliss har tillbringat de senaste åren med att leta efter svamp i skärgården i San Juan, en ö i Salishhavet, där hon bor och fotograferar dem ur en annorlunda vinkel, från deras undersida. Resultatet blir fantastiskt!
    Colossal: Sprawling, Color-Coded Arrangements Expose the Intricate Underbellies of Mushrooms.
    Jill Bliss.
    Bored Panda: The Magical Beauty Of Mushrooms Captured By Jill Bliss In 42 Colorful Photos.

Salishhavet är ett marginalhav av Stilla havet som ligger i den kanadensiska provinsen British Columbia och den amerikanska delstaten Washington. Det inkluderar Georgiasundet, Juan de Fucasundet, Puget Sound och ett intrikat nätverk av anslutande kanaler och angränsande vattenvägar.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv