Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

USA: Ryssland letar förevändning för anfall

USA:s president Joe Biden. Foto: EU.

Proryska rebeller i östra Ukraina fortsätter anklaga regeringen för att beskjuta dem. Samtidigt varnar USA för att Ryssland söker en förevändning för att gå in i Ukraina. Statsminister Magdalena Andersson hoppas att det inte går så långt att EU måste sätta in sanktioner mot Ryssland.
    Europaportalen: USA: Ryssland letar förevändning för anfall.

En undran: Är det så att nu när OS snart är slut så kommer det att hända något i Ukraina-frågan. Vladimir Putin ville inte stöta sig med sin nye vän Xi Jinping och dra igång något som skulle dra uppmärksamheten från den kinesiske ledaren och ett lyckat OS.
    Men det kommer ju ett Paralympics också som kan grusa planerna för Putin ett tag till förstås …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv