Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Nu har Trumps Truth Social lanserats

Under söndagskvällen kunde de första användarna ladda ner Donald Trumps nya medieplattform ”Truth Social” från App Store.
    Den sociala medieplattformen ”Truth Social” startades av Donald Trump efter att han bojkottats från Twitter, Facebook och Youtube efter händelserna kring stormningen av Capitolium för drygt ett år sedan. Den tidigare presidenten har bland annat anklagats för att uppvigla till våld via sina sociala medier.
    ”Truth Socia”l marknadsförs som en social medieplattform fri från politisk diskriminering och påminner om mikrobloggen Twitter. Istället för Tweets kan användare posta Truths, korta textinlägg, bilder och videor samt följa varandra i ett flöde.
    DN: Donald Trumps app lanseras.
    Follow the Truth.
    App Store: Truth Social.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv