Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Arnold Schwarzenegger: Ett meddelande till det ryska folket

Under torsdagen publicerade Hollywood-stjärnan och politikern Arnold Schwarzenegger en video där han vänder sig till det ryska folket och vädjar till fred. Klippet har fått stor uppmärksamhet över hela världen.
    Arnold Schwarzenegger är en populär och omtyckt utländsk skådespelare i Ryssland. Han var också en av få skådespelare från väst som fick filma på Röda torget under ”Kalla kriget” när Ryssland befann sig bakom den så kallade ”Järnridån”.
    ”I love the Russian people, that’s why I have to tell you the truth. Please watch and share.You can also find this on my new Telegram if that is easier: https://t.me/aaschwarzenegger/.”


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv