Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Svenskarna och internet – Valspecial 2022

Svenskarna och internetValspecial 2022 är en delrapport av undersökningen Svenskarna och internet med fokus på politik. Hur fungerar internet som informationskälla och arena för politisk diskussion detta valår 2022? Vilka källor anses som trovärdiga, vilka diskuterar politik online och vilka låter bli att dela sin åsikt för att undvika hat, hot eller hård kritik?
    Svenskarna och internet: Valspecial 2022 finns nu också att läsa på nätet. Denna delrapport innehåller fyra kapitel om politisk information, det politiska samtalet, hinder för ett öppet samtal på nätet och plattformarnas ansvar för innehåll på sociala medier.
    Internetstiftelsen: Svenskarna och internet: Valspecial 2022.
    Rapporten finns att ladda ned som PDF: Svenskarna och internet: Valspecial 2022.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv