Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Senaste nytt från Grönköping

Av solidaritet med det ukrainska folket har hr f. förrädaren Hildor Peterzohn inköpt och neutraliserat hela lagret av rysk vodka å härvarande S-st-mbolag. Han meddelar nu, lätt sluddrande, att han avser att fortsätta med den ryska champagnen.

Tystgående elbilar låter för lite och kan därför utgöra en trafikfara för ljudbokslyssnande gång- och cykeltrafikanter. Hr innovatör C. A. Östberg, Firma Låsar & Tänger, har därför uppfunnit en lättmonterad motorbulleralstrare som passar de flesta modeller av elbilar.
En nybörjarkurs för amatörodlare startar nästa vecka i Hushållningssällskapets lokalavdelnings regi och med hr handelsträdgårdsmästare Hilbert Florin som lärare. Där får man lära sig att så ett frö, bära frukt, klä skott, sätta en rova, odla en bekantskap, jämföra äpplen och päron, använda plommonstop och sätta sin sista potatis. Inga förhandskunskaper behövs.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv