Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Nytt p-hus byggs söder om Liseberg

Visionsbild från nordost visar p-husets in- och utfart och en gångbro över gatan. Den glasklädda byggnaden ovanpå p-huset är det nya upplevelsecentrumet World of Volvo.
Illustration: Henning Larsen.

Klart nästa år. Efterfrågan på parkering i närheten av Liseberg är stor och ökar ytterligare när området utvecklas. Nästa år öppnas därför ett nytt parkeringshus med cirka 1 550 parkeringsplatser i fem våningar.
    Området söder om Lisebergs nöjespark är just nu i fokus för flera byggen. Här växer Lisebergs nya hotell och vattenpark fram sida vid sida med Volvos upplevelsecenter World of Volvo. Under det sistnämnda kommer den nya parkeringsanläggningen finnas.
    Vårt Göteborg: Nytt p-hus byggs söder om Liseberg.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv