Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Förskolans nya lärplattform Unikum

Unikums olika funktioner och verktyg ska underlätta pedagogernas arbete. Foto: Joakim Hammond.

Underlättar pedagogernas arbete. Nu har alla vårdnadshavare med barn i Göteborgs Stads kommunala förskolor tillgång till den nya lärplattformen Unikum. All information och dokumentation på samma ställe ska underlätta och skapa en röd tråd för både vårdnadshavare och personal. I Unikum kan förskolan koppla dokumentation direkt till läroplanen. Evelina Gunnarsson Fürst och Susanna Lind från förskolan Haga nygata 17, var några av de första som fick utbildning i plattformen.
    Vårt Göteborg: Förskolans nya lärplattform Unikum.
    Unikum: Gör lärandet lätt och proffsigt.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv