Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Inter IKEA Group gör minoritetsinvesteringar i Flow Loop

Inter IKEA Group har gjort en minoritetsinvestering i Flow Loop, ett danskt startupföretag som utvecklar en vattenåtervinningsduschlösning tillsammans med IKEA för att inspirera och göra det möjligt för människor att bli mer vatten- och energieffektiva.
    IKEA och Flow Loop har samarbetat sedan mars 2020 för att utveckla en innovativ duschlösning för vattenåtervinning som kan eftermonteras i befintliga duschutrymmen. Syftet är att göra det enkelt och prisvärt för människor att spara både vatten och energi utan att kompromissa med duschupplevelsen.
    IKEA: Inter IKEA Group makes minority investment in Flow Loop.
    Flow Loop: Flow Loop turns your existing shower sustainable in 1 hour.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv